Het is vandaag dinsdag. Wij zijn nu gesloten maar morgen bent u vanaf 09:00 van harte welkom in onze winkel!

Vernieuwde Synofit-producten bieden een PLUS voor de gewrichten

Al 10 jaar de grote nummer één met vloeibare Groenlipmossel en Curcumine:

“Een prima productlijn nog beter maken. Laat dat maar aan de mensen van Synofit over. Ze zijn erin geslaagd om de producten voor het behoud van gezond kraakbeen en voor de gewrichtsfunctie een complete make-over te geven. Voor iedereen is er nu wel een product op maat bij. En dat is goed nieuws voor mijn klanten die met soepele gewrichten door het leven willen gaan.”

Joost Ligthart van Reformhuis Ligthart in Oegstgeest steekt zijn enthousiasme voor de vernieuwde Synofit productlijn niet onder stoelen of banken. Ruim 70 procent van zijn klanten is tevreden over deze vloeibare formules. “Ik weet zeker dat dankzij de nieuwe producten dit percentage verder gaat stijgen,” zegt Joost Ligthart Het nummer één advies voor de gewrichten, Synofit Premium Plus Vloeibaar, krijgt al jaren een prominente plaats in zijn gezondheidswinkel. De capsulevorm, Synofit Premium Plus, is inmiddels het populairst. “Veel mensen vinden het fijner om capsules te gebruiken. Maar met de drank is men gemiddeld sneller tevreden. Daar zit ook Boswellia in, een oude bekende als het gaat om het verzorgen van gewrichten.”

Uitgebreide productlijn

Als een lagere dosering volstaat, is nu Synofit Medium Plus het advies. “Deze capsules bevatten dezelfde ingrediënten als de Premium Plus, maar dan minder sterk gedoseerd en met een erg toegankelijke prijs.” Voor mensen die medicatie gebruiken, en daardoor geen producten met Curcumine kunnen gebruiken, is er ook een nieuw product ontwikkeld: Synofit GLM Plus, met alléén vloeibare Groenlipmossel. Ook voor mensen met een allergie voor weekdieren is er een product op maat: Synofit Curcu Plus, met vloeibare Curcumine, Algenolie (Omega 3) en Astaxanthine. “Zo is er voor iedereen wel een topproduct te vinden. Zelfs als je liever niets slikt is er een Synofit-product: de Spier- en Gewrichts Gel kan lokaal uitwendig gebruikt worden en werkt razendsnel!”

Geheim procedé

Dankzij de hogere dosering Full Spectrum Curcumine en de toevoeging van Boswellia is de Premium Plus drank volgens Joost Ligthart de ideale formule voor de opbouwfase. Verder bevat dit product Zwarte bes-blad, Vitamine C, D en E, Calcium en vloeibare Groenlipmossel. “Nog even     over die Groenlipmossel. De producten van Synofit bevatten als enige GLMax® vloeibare Groenlipmossel. Dat is een speciale selectie mosselen uit Nieuw-Zeeland, die volgens een geheim procedé vloeibaar gemaakt wordt in Nederland. Dit maakt de Groenlipmosselproducten van Synofit uniek,” zegt Joost Ligthart. Synofit Premium Plus Vloeibaar is verkrijgbaar in flacons met 400 ml of 200 ml. Ook zijn er voordeelverpakkingen verkrijgbaar (duopacks) voor de hele opbouwfase van 80 dagen. Synofit Premium Plus Capsules zijn verkrijgbaar in verpakkingen met 120 of 60 capsules.

* Synofit Premium Plus, Synofit Medium Plus en Synofit Curcu Plus bevatten Curcumine voor de gewrichtsfunctie

Deze merken bieden wij aan