Het is vandaag dinsdag. Wij zijn nu gesloten maar morgen bent u vanaf 09:00 van harte welkom in onze winkel!

Synofit ook in Oegstgeest verkrijgbaar

Reformhuis Ligthart laaiend enthousiast over Synofit Premium

Synofit is in korte tijd uitgegroeid tot één van de succesvolste gewrichtenformules*) van Nederland. De samenstelling wordt continu aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De nieuwste Synofit gewrichtsformule*) heet Synofit Premium en bevat ook Vitamine E en méér Vitamine D3.

Reformhuis Ligthart : “Dat Synofit een topproduct is voor iedereen die met een comfortabel gevoel wil blijven bewegen wisten we al. De vloeibare Groenlipmossel formule (GLMax) is uniek in zijn soort. Het is vooral de bijzondere combinatie van de formule met GLMax, Bio-curcumine en Zwarte-bes blad die het product zo krachtig maakt. De meeste klanten reageren zeer enthousiast op dit innovatieve product. We krijgen veel positieve reacties . Ook op de nieuwe Synofit Premium, die met de extra vitaminen toevoeging nog completer is gemaakt”.

Unieke combinatie van ingrediënten

Synofit is het enige product dat gebruik maakt van GLMax, een 100% pure groenlipmossel die zonder enige vorm van verhitting wordt gewonnen. Dit betreft dus geen extract of een poeder. Synofit Premium is ook het enige product waarin Curcumine en Ribes Nigrum aangevuld is met de hoogste kwaliteit groenlipmossel. En aan de unieke vloeistof van Synofit Premium Vloeibaar is ook nog Boswellia toegevoegd.

Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op weefsels en cellen.In de Synofit Premium gewrichtsformule*) wordt een speciale bio-curcumine gebruikt die zeer goed wordt opgenomen in het lichaam.De toevoeging van Vitamine E en de verhoging van Vitamine D3 vullen de formule verder aan en beschermt gezonde weefsels en cellen tegen oxidatie en onverzadigde vetzuren.

Uitgebreid getest

De receptuur van Synofit Premium is uitgebreid getest. Daarbij zijn belangrijke voordelen voor de consument uit naar voren gekomen. Het is dan ook één van de meest veelomvattende gewrichtenkuren *) om soepel te kunnen blijven bewegen.

Vloeibaar en capsules

Naast de Synofit Premium 400ml en 200ml flacons zijn er ook Synofit Premium Vloeibaar capsules. Synofit Premium Vloeibaar capsules zijn verkrijgbaar in 2 formaten. Een blisterverpakking met 60 Vloeibaar capsules kost € 59,95. Er is ook een voordeelverpakking met 120 Vloeibaar capsules voor € 99,95.

Eén euro per dag

Reformhuis Ligthart :” Synofit Premium is in het begin duurder dan veel andere gewrichtsproducten. Toch adviseer ik klanten om deze gewrichtenkuur uit te proberen. Omdat Synofit al werkt bij lage doseringen, doe je lang met een verpakking en wordt het al snel een stuk goedkoper. De opbouwkuur met Synofit Premium bestaat uit 10ml vloeistof of 3 Vloeibare capsules per dag gedurende de eerste 40 tot 80 dagen. Als de gewrichten na deze periode comfortabel en soepel blijven aanvoelen, kan overgeschakeld worden op de onderhoudskuur met 5 ml. of 2 Vloeibare capsules per dag. In veel gevallen is echter één capsule per dag voldoende. Dat betekent, dat soepel blijven bewegen*) dan niet meer dan één euro per dag hoeft te kosten. “

Synofit Gewrichtsgel voor nog meer comfort

Ook nieuw van Synofit is een Gewrichtsgel op basis van groenlipmossel, Glucosamine en Chondroitine. En het bevat essentiële oliën en Arnica. De gel trekt goed in en is een ideale aanvulling om gewrichten en spieren plaatselijk weer snel soepel te krijgen.

De Gewrichtsgel is verkrijgbaar in een tube van 100ml voor €18,95, en in een handige 40ml tube voor €7,95.

*) Synofit bevat Curcumine, Zwarte bes-blad en Boswellia serrata om de gewrichten soepel te houden.

Deze merken bieden wij aan