Het is vandaag maandag. Wij zijn nu gesloten maar morgen bent u vanaf 09:00 van harte welkom in onze winkel!

Lippenverzorging om op te eten

Zachte lippen, rode lippen, nude lippen, roze lippen, glanzende lippen… Van lipsticks heb je er nooit genoeg. Máár kun je daar ook zorgeloos mee stiften? Gelukkig kun je de Lippenverzorgingsstift, Lippenbalsems en Lipsticks van Dr. Hauschka wel met een gerust ♥ ‘eten’ en tevens zijn ze om te zoenen!

Kissable Lips

In veel lippenbalsems komen gevaarlijke stoffen voor zoals minerale oliën, parabenen en nog meer stoffen waar jouw lichaam niet blij van wordt. Uit tests van de Duitse en Belgische consumentenbond is gebleken dat veel lipsticks concentraties van lood bevatten, wat op lange termijn schadelijk kan zijn voor je gezondheid. En dan te bedenken dat miljoenen vrouwen wereldwijd iedere dag wel een paar keer per dag hun lippen stiften (en het ‘opeten’), zonder erbij na te denken.

Match & Catch!

Als er een beauty product is waar je niet zonder mee kunt, is dat ongetwijfeld een lippenverzorgingsproduct. De huid op de lippen is erg dun en daardoor extra gevoelig. De lippenverzorgingsproducten van Dr. Hauschka bieden bescherming en zorgen ervoor dat je lippen niet uitdrogen. Het verzorgt de lippen goed én je mag het zo vaak aanbrengen als je zelf wilt. Welke lipverzorging kies jij?

Lippenverzorgingsstift
Verzacht, hydrateert en beschermt
De ideale bescherming voor tere en droge lippen met de geur van rozen en honing, waar je bijna in wilt
bijten. €8,50

Lippenbalsem
Verzorgt intensief, geeft je lippen een zijdezacht gevoel
Verzorgt gevoelige lippen en beschermt ze tegen (extreme) weersinvloeden én geeft je lippen een
zachte bloemengeur. € 9,95

 

37 tinten

Ook onze lipsticks zijn eetbaar! Dr. Hauschka’s nieuwe lipproducten zijn verkrijgbaar in maar liefst 37 tinten. De producten verzorgen en beschermen je lippen niet alleen, maar geven je lippen ook een mooie kleur! Perzikoranje, dieprood of roze? Genoeg inspiratie voor elke gelegenheid!

Deze merken bieden wij aan